Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap + COMO-klokke
Skjul

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ COMO-klokke
– Spar kr 597

Magazine Cover Magazine Cover
kr 667
kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 597!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

COMO-klokke

Verdi kr 499

Det er de som mener at det eneste rette tilbe­høret for en mann, er en klokke. Og med den flotte klokken fra COMO er det heller ikke behov for noe mer.

Her har produsenten hatt fokus på både kvalitet, funksjonalitet og design, noe som blant annet kommer til uttrykk i den solide urkassen.

Urksiven er utført i en elegant matt grå farge med en sort kant som får de lyse viserne til å tre frem, og den flotte brune lærreimen
bidrar til den enkle og stilige fremtoningen. Her får du et flott tilbehør som kan brukes både til hverdags og til mer formelle anledninger.

 

Andre tilbud fra Illustrert Vitenskap

Se alle tilbudene fra Illustrert Vitenskap

Velkommen til vitenskapens fantastiske verden.

Magasinet Illustrert Vitenskap er perfekt for deg som er født nysgjerrig. Hver eneste utgave inneholder duggfriske nyheter fra den nyeste forskningen, fascinerende artikler om ingeniørenes største bedrifter og vitenskapelige forklaringen på verden rundt oss – alt presentert på en intelligent, lekker og underholdende måte som passer for alle.

Med et abonnement på Illustrert Vitenskap får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår eller få rabatter på spennende reiser.

Både jeg og hele redaksjonen i Illustrert Vitenskap ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ COMO-klokke

kr 667
kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 597!